...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , GETH, materiał promocyjny

Praktyczne szkolenie dla piekarzy

Serdecznie zapraszamy do jednego z najnowocześniejszych centrów techniki i technologii piekarskiej w Arnstein (MIWE LiveBakingCenter) na praktyczny pokaz szkoleniowy zaznajamiający uczestników z kolejnymi procesami technologicznymi, jak formowanie bułek, wydłużona fermentacja i odpiek w kilku systemach piecowych.

Pokaz poprowadzi doświadczony niemiecki technolog Hustings. Bułki (cięte, drykowane, kajzerki) formowane będą na automatycznej linii Fortuna.  O zawiłościach procesu, często powtarzających się błędach w fermentacji i sposobach ich eliminacji będzie można dowiedzieć się podczas panelu dyskusyjnego. Istnieje też możliwość zabrania własnych surowców i receptur (konieczne wstępne uzgodnienie).

Seminarium szkoleniowe zapowiada się bardzo ciekawie. Omówione zostaną również rozwiązania techniczne pozwalające na automatyzację odpieku bułek bezpośrednio na płycie hertowej. Zaplanowano także zwiedzanie hal produkcyjnych firmy MIWE.
Koszty dojazd i hotelu ponosi uczestnik seminarium. Gospodarz firma MIWE i organizator seminarium firma Geth zapewniają wyżywienie. Liczba miejsc ograniczona.

 

Centrum MIWE LBC zostało otwarte w 2018 r. z okazji 100-lecia istnienia firmy. Pomysł jego budowy odzwierciedla filozofię firmy MIWE, która zakłada, że mistrz rzemiosła/praktyk wyznacza trendy w piekarstwie, a firma MIWE pomaga w tworzeniu rozwiązań ułatwiających pracę piekarza. Dlatego powstało miejsce spotkań eksperta techniki piekarskiej (MIWE) z mistrzem rzemiosła, czyli piekarzem kreującym produkt.

Zapraszamy serdecznie do centrum wymiany doświadczeń MIWE LBC w Arnstein na seminarium, które odbędzie się 2-3 marca 2020 r.

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Rzemieślniczy chleb, wegańskie lody, niebieskie koktajle, paprotki w tortach, mąka z bananów... a wszystko to pod wspólnym szyldem - pasji i spójności. Te dwa słowa doskonale przystają też do prac Jowity Woszczyńskiej. Zapraszamy.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji